Tuesday, 12 November 2013

Stress ke? Jom tengok vegetables..

Assalamua'laikum

Apa ke pe hey nyer muka masam macam jeruk tu? Boss marah? Kawan-kawan buat palat? Baru dapat VSS? Business slow? Ada krisis dengan bff? Post blog harini tak mendapat sambuatan? Eh.. banyak la permasalahan manusia di muka bumi ni kalau nak difikirkan. Penat tau.. Tertekan!!

So, apa kata kita cuci mata, segarkan sikit bebola dan retina mata tu dengan menatap gambar sayur-sayuran ni. Sambil2 tengok tu, rajin2 la mulut tu berselawat atau berzikir.Believe me, it's very therapeutic! Maybe lepas ni ada idea mencurah-curah nak masak apa for lunch or dinner. Kan ada hikmahnya tu stress.. hehe

Enjoy! 






 












No comments:

Post a Comment